Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kyndelmissekoncert i Haubro Kirke

FEB
02

Kyndelmissekoncert i Haubro Kirke


Søndag d. 2. februar 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Løgstørvej 160, 9600 Aars
Fri entré

Kyndelmissekoncert med unge talenter

Haubro

Man behøver ikke at se X-Factor i fjernsynet for at høre sangere af høj klasse. Søndag 2. februar får Haubro Kirke nemlig besøg af fem meget talentfulde, unge sangere, som udgør koret L.O.C.A.S. Pigerne har sunget sammen, siden de var helt små, hvilket tydeligt kan høres, når deres stemmer klinger sammen. Koret er på usædvanlig højt niveau, og stemmerne lyder englerent.

L.O.C.A.S. bliver akkompagneret på klaver og saxofon af Mimi Barkmann, som også dirigerer koret. Mimi Barkmann spiller i øvrigt med i Nordkraft Bigband og jazzkvartetten Nordtone. I mange år var hun medlem af Randers Bigband, hvor hun bl.a. medvirkede på Thomas Ejes jubilæumsturné i 2016.

Til kyndelmissekoncerten kan du glæde dig til at høre kendte og elskede sange som »Amazing Grace«, »Solen er så rød, mor« og »La vie en rose«. L.O.C.A.S. har også et par overraskelser i ærmet med nye, stemningsfulde arrangementer af to Depeche Mode-numre. Ud over Mimi Barkmann på sax/klaver medvirker kirkens organist, Kasia Bis Christiansen, på klaver/violin. De to musikere vil også akkompagnere et par fællessange. Præsten Jari Tollestrup Jensen vil desuden læse nogle tekster, der handlet om lyset.

− Kom til koncert i Haubro Kirke, og få en varm oplevelse i en kold tid! lyder det fra menighedsrådet.

  • Søndag 2. februar kl. 19.00 i Haubro Kirke
    Kyndelmissekoncert med koret L.O.C.A.S. samt saxofonist Mimi Barkmann og organist Kasia Bis Christiansen
    Fri entré

Mimi Barkmann medvirker på saxofon/klaver og Kasia Bis Christiansen på klaver/violin.