Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

HJÆLP UKRAINE!

HJÆLP UKRAINE!


# Nyheder Farsø
Udgivet fredag d. 11. marts 2022, kl. 16:00

En humanitær katastrofe er i fuld gang. Situationen i Ukraine er ganske umenneskelig. Farsø Menighedsråd har på den baggrund behandlet emnet på sit seneste menighedsrådsmøde og vil gerne opfordre alle borgere til at overveje deres hjælp til det ukrainske folk.

Vi vil gerne foreslå 3 muligheder, som vi opfordrer alle til at gøre brug af. Det er tre vidt forskellige måder at hjælpe det ukrainske folk på.

For det første opfordrer vi alle til dagligt at bede en bøn for situationen i Ukraine. En ganske simpel bøn, som alle kan bede - også selv om man ikke til daglig beder nogen bøn. Denne aktuelle situation råber om hjælp - også din hjælp, som kan vise sig at være afgørende. Dernæst vil Farsø Menighedsråd foretage en indsamling til fordel for det Ukrainske folk. Vi har oprettet et mobilePay nr., som kan benyttes til formålet. Giv et beløb stort eller småt, hvad den enkelte har mulighed for, og tænk specielt på, at hvis en lignende situation var aktuel her i Danmark, ville vi være taknemmelige, hvis andre ville indsamle penge og hjælp til os.

MobilePay nr. : 85375 og skriv Ukraine

Som det tredje planlægges at afholde ugentlige arrangementer i sognegården, hvor alle Ukrainske flygtninge fra vores lokalområde, kan samles til socialt samvær. Der skal laves mad, og der skal udveksles oplevelser, og der skal være aktiviteter. Alt sammen med hjælp fra frivillige. Derfor opfordrer vi til, at frivillige melder sig som hjælpere ved arrangementerne. Tilmelding kan ske til Rita Thomsen på tlf. 2173 9284 eller mail ritathomsen56@gmail.com

Bøn for Ukraine:
Herre, vi beder dig for det ukrainske folk, der lider under krigens rædsler. Herre, trøst og styrk du dem under deres lidelser. Herre, vi beder dig: skab fred i Ukraine! Herre, vi kan ikke stoppe Putins galskab, men DU kan gøre det. Herre vi beder dig, stop Putins modbydelige krig og massakre i Ukraine. Herre, forbarm du dig over det ukrainske folk.

Farsø Menighedsråd