Orienteringsmøde om frivilligt arbejde i Farsø Sogn 27. februar

Orienteringsmøde om frivilligt arbejde i Farsø Sogn 27. februar


# Nyheder Farsø
Publish date Udgivet fredag d. 14. februar 2020, kl. 10:58
Orienteringsmøde om frivilligt arbejde i Farsø Sogn 27. februar

Det er frivilligt!

Farsø

Jeg vil gerne udfordre den enkelte til at blive frivillig ved Farsø Kirke. Ensomhed er et stort problem i vore dage, og mange føler sig ensomme og har brug for hjælp og støtte.

Vil du være hjælpsom og gøre nytte, og stiller du dig til rådighed? Så har kirken et tilbud til dig!

Farsø Menighedsråd har besluttet at danne grupper af frivillige, som kan have nytte af at være med i et socialt samvær, hvor man kan være til nytte for andre og samtidig hjælpe sig selv til af få en bedre tilværelse.

Tanken er at danne små grupper med forskelligt speciale, hvor man først samles for at lære hinanden at kende og derefter skal tage stilling til, hvad man ønsker at deltage med. Det er også tilladt at komme og være med og alene søge samvær og støtte fra gruppen.

Men det kan også være en fordel at deltage i det hjælpearbejde, som ligeledes ønskes udført. Det er tit, at glæden kommer sammen med dét at give en hjælpende hånd.

Besøgstjeneste er én af grupperne, som ønskes etableret.  På sigt håber vi på at kunne have et frivillighedskorps, hvor vi kan trække hjælp fra i specielle situationer, når der skal være større arrangementer, eller i det daglige grenarbejde, som også findes og drives i sognegården Farsø.

Vi afholder et orienteringsmøde torsdag 27. februar kl. 19.00 i Sognegården, hvor vi anbefaler, at du møder op for at få mere information om tiltaget.

Farsø Menighedsråd
Hans Jørgen Nielsen

  • Torsdag 27. februar kl. 19.00 i Farsø Kirkes Sognegård
    Orienteringsmøde om etablering af frivillige grupper i sognet